ELEKTRONSKA PRIJAVA ISPITA

OBAVJEŠTENJE

Obavještavaju se studenti Saobraćajnog fakulteta Doboj da će od 29.04.2016. godine moći prijavljivati ispite elektronskim  putem tj. putem aplikacije Studentski info kiosk.  Da bi student mogao da prijavi ispit elektornskim putem neophodno je da se registuje na Studentski info kiosk. Sve detaljnije informacije će te naći na linku Studentski info kiosk na našem sajtu www.stfdoboj.net. Studenti koji imaju problem prilikom prijavljivanja na SIK  treba da se jave u Studentsku službu.  Primjer ispravno popunjene uplatnice može se vidjeti u  polju Elektronska prijava ispita  i  polju Linkovi.

ELEKTRONSKU PRIJAVU ISPITA – MAJSKI APS ROK

Elektronska prijava ispita za Majski – apsolventski ispitni rok počinje 29.04.2016. godine i traje do 15.06.2016. godine.

 

 NAPOMENA:

  • Prilikom uplate za prijavu ispita veoma je važno upisati Broj poreskog obveznika (jedinstveni matični broj) studenta na koga se prijava odnosi i popuniti ispravno sva polja.
  • Uplatu za prijavu ispita izvršiti najmanje dva radna dana prije prijave ispita, jer je potrebno da prođe minimu 48 sati da bi sredstva bila dostupna na studentskoj kartici.

Uplatnice - I ciklus studija

Uplatnice - II ciklus studija - MASTER